A pöttyös túrórudi csak szerintem lett rossz ízű az utóbbi időben?
Régen imádtam, de mostanában akárhányszor vettem, mindig csalódás volt a csoki réteg miatt. A gagyi bevonókra emlékeztet, nem finom.
A belsejétől sem vagyok elájulva már.
Ti hogy vagytok vele?
A tejcsokis ízlik.
Sajnos tényleg nem olyan mint volt,de nem most vagy 6-7 éve már.
Pedig gyerekkorom óta Rudi fan vagyok.
1# én is úgy emlékszem rá a kilencvenes évekből. De még a kétezresben is. Jobb volt rajta a csoki és a belseje is finomabb volt szerintem.
A cserpes valóban nagyon finom, csak nem sok helyen kapható nálunk. Pöttyös viszont mindenhol van, még automata is van a munkahelyemen.. Mindenki úgy eszi, ufónak érzem magam néha.
Érdekes, hogy mindig, mindenki a gyártókat hibáztatja, hogy lerontják a minőséget, az senkinek nem jut eszébe, hogy az Ő saját ízlése, ízérzékelése változott meg.
Én például rengeteg olyan ételt eszek meg, amit gyerekkoromban soha. Miért feltételezném, hogy ezek után a csoki még mindig pont ugyanúgy ízlene, mint 10 évesen?!
Ebben van valami, de én régen sem bírtam megenni a rossz minőségű csokikat, mindig is nagyon válogatós voltam. Gyerekként is otthagytam a Mikulást, ha rossz bevonó volt. Most is ugyanez a bajom, hogy nem jó fajta csokit használnak, pedig az árát azért megkérik.
A tejcsokis tényleg nagyon édes, de a kettő közül így is jobb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!