Nincs baj azzal, hogy felvidékinek születtél, csak egy magyar oldalon magyarul írj, ha nem tudod a megfelelőjét, írd körbe. Mert így sok értelmes választ nem kapsz.
Előzőnek köszi a fordítást! :D
Amúgy én vegyesben eszem, ketchup és mustár is jöhet virslihez is, kolbászhoz is.
2019. szept. 12. 20:40
Hasznos számodra ez a válasz?
12/33 anonim válasza:
Én a tórárette tórót mindig sugera bugerával eszem, ha tehetem.
Ha nincs, akkor hürütyütyü is megteszi, de akkor kérek mellé diumdisumot is.
2019. szept. 12. 20:46
Hasznos számodra ez a válasz?
13/33 anonim válasza:
Ajvarral.
Üdvözlettel, a muraszombati barátaim.
2019. szept. 12. 20:47
Hasznos számodra ez a válasz?
14/33 anonim válasza:
Leírod "felvidékiül" a kérdésed, és másnak kell vennie a fáradságot, hogy megértsük, mit is kérdezel, ráadásul fel is háborodsz? Legközelebb mielőtt kérdezel, keress már már légyszi, hogy mi a semmitmondó kérdésed!
Egyébként a virslit mustárral, ecetes tormával és ketchuppal is szeretem. Szerencsére valaki lefordította nekünk, mi az spekacski, horcsica, kecsup. (Utóbbit sejtettem.)
2019. szept. 12. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?
15/33 anonim válasza:
En a mi lecsokolbaszunkhoz tudnam leginkabb hasonlotani. Kis rovid kolbaszkak, de vastagok. Nagyon szeretem. En itt elek es dolgozok Csehorszagban. Ahogy elnezem itt foleg grillezni es sutni szoktak. Sose lattam, hogy megfoznek. En fozom, ahogy a lecsokolbaszt szoktuk. Nagyon finom friss kenyerrel, es jo kremes mustarral. Jo szaftja is van. De mindenki fogyassza ugy, ahogy leginkabb szereti.
2019. szept. 13. 06:05
Hasznos számodra ez a válasz?
16/33 anonim válasza:
Felvidék, és? Tisztelj már meg minket azzal, ha a segítségünk kell, magyarul beszélsz.
2019. szept. 13. 06:23
Hasznos számodra ez a válasz?
17/33 maoriérzések válasza:
Kézzel és legtöbbször zakuszkával,esetleg az ínyencek kokojzával.A "kecsup" túl proli
2019. szept. 13. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?
18/33 anonim válasza:
én sem értettem volna körbeírás nélkül, itt Szabolcsban virslihez tipikusan ketchup és/vagy mustár dukál, akár a kettő egyben (esetleg majonéz egyeseknél) ha nagyon sült kolbász felé hajlik a dolog az inkább mustáresélyes
2019. szept. 14. 00:16
Hasznos számodra ez a válasz?
19/33 anonim válasza:
Maradok a hořčice-nél. De ha már itt tartunk, kkor mondanám hogy a nagykedvencem az utopenci (vagy utopenec) természetesen jó minőségű Špekáčekből elkészítve. 😉
2019. szept. 14. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
20/33 A kérdező kommentje:
Egy ilyen sz@ros kérdésen ennyire felkapni a vizet... Elgondolkodtató. Nagyon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!