Ti mivel eszitek a spekacskit? Horcsicával vagy kecsuppal?
Figyelt kérdés
2019. szept. 12. 19:35
1/33 anonim válasza:
Nem ettem még ilyet. Magyar vagyok és ez is magyar oldal.
2/33 anonim válasza:
Ugyanazzal, amivel a kielbasa-t :) vagy ketchup, vagy BBQ szósz.
3/33 anonim válasza:
Ezt írd már le egyszer magyar fordításban is légyszi! Tényleg érdekel, mi ez. :D
4/33 A kérdező kommentje:
Attól még kipróbálhatod. Olyan mint a párki csak vastagabb és olajban sütik ki.
2019. szept. 12. 19:41
5/33 anonim válasza:
Ebből én csak a ketchupot értettem.
6/33 anonim válasza:
Párki, egyre jobb. Komolyan ilyen nehéz magyarul írni??? Tiszteld már meg ezzel a másikat, jó?
7/33 anonim válasza:
Provokatív kérdés, törölhető.
8/33 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy felvidékinek születtem. -. -Párki =virsli. Spekacskinak nincsen magyar megfelelője. Nem tudom hogy te ezen az ártatlan kérdésen mit találtál provokatívnak de nem cserélnék veled életet az biztos.
2019. szept. 12. 20:06
9/33 anonim válasza:
Utána néztem... A spekacski az a vastag virsli, vagyis szafaládé, a horcsica pedig mustár. Nem kell felháborodni, bicsi hogy Magyarországra születtem, és nem ismerem a felvidéki szlenget.
10/33 anonim válasza:
Én tüttyölt ratylival eszem :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!