Tudnátok mutatni (linkelni) olyan uborkareszelőt, ami nem vágja el az ember kezét? Vagy van ehhez gép?
Figyelt kérdés
2019. júl. 9. 18:56
1/9 anonim válasza:
A reszelőt a jobbkézben kell tartani, akkor nem vághatja el.
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem úgy esik kézre, ha bal kézben tartom, jobb kézzel tudom mozgatni az uborkát.
Csak a végén veszélyes, amikor már nagyon pici az uborka, és a gyors mozgásoknál az ujjad is "sorra kerül".
Nem tudom, mit változtat ezen, hogy melyik kezemben van.
2019. júl. 9. 19:38
3/9 anonim válasza:
Hogy melyik kéz, az totál lényegtelen.
Nyilván aki jobbkezes, az jobb kézzel gyalul.
Lehet kapni védővel felszerelt gyalukat, de az is megoldás, ha az utolsó 3 cm-t késsel vágod fel, vagy kidobod.
4/9 anonim válasza:
5/9 A kérdező kommentje:
Na valami ilyesmire gondoltam, csak nem aranyáron.
De biztos van olcsóbb változata is.
De hogy kell ezzel a hosszú uborkát gyalulni?
Vagy csak akkor használom azt a védőt, mikor már kis darab van?
2019. júl. 9. 20:22
6/9 anonim válasza:
Nem a 20 cm-es uborkával kezded, hanem 2-3 kezelhető darabra vágod.
7/9 A kérdező kommentje:
Ma megyek egy muanyagosba es keresek ilyet.
2019. júl. 10. 05:49
9/9 anonim válasza:
Nekünk otthon ilyen tekerős reszelőnk van, aminek cserélhető a belseje, szóval lehet vele uborkát szeletelni vagy bármi mást is reszelni. Ehhez hasonló: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!