Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Vannak sajtok, amelyek "nyikor...

Vannak sajtok, amelyek "nyikorognak", ahogy az ember rágja. Ez mitől van?

Figyelt kérdés
2016. nov. 28. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:
biztos nem elég zsíros. mutatsz példát?
2016. nov. 29. 08:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

#1: Nekem a Lidl-ös (bluedino?) szeletelt füstölt trappista volt ilyen legutóbb.


Engem is érdekelne az oka.

2016. nov. 29. 09:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Nekünk is a Lidl-ben vásárolt valamelyik tarpista és a másik szintén a lidl-ös Bluedino (de nem trapista).
2016. nov. 29. 19:07
 4/6 A kérdező kommentje:
*pp
2016. nov. 29. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:

erről ennyit találtam: [link]


26% tényleg elég kevés, de talán ennyire nem :)


itt egy értékelő cikk is:

[link]


úgy néz ki, a "nem is igazi sajt"-elméletem nem jött be...

2016. nov. 29. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért nyikorog mert még friss a sajt.
2016. dec. 2. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!