Szendvicset alufóliába vagy folpackba csomagoljátok? És melyikbe miért?
Figyelt kérdés
2019. júl. 1. 20:08
12/19 anonim válasza:
Az alumíniumot nem tudom miért sztárolják, sem sütéshez, sem csomagolására nem ajánlom, erősen rákkeltő...
13/19 anonim válasza:
Én megenni szoktam, nem becsomagolni
15/19 anonim válasza:
Én pont, hogy a folpackról tudom úgy, hogy egészségtelen...
Növeli az impotencia kockázatát, de simán el tudom képzelni, hogy az alufólia is.
Én kis papírzacskókba rakom, és többször felhasználom.
16/19 anonim válasza:
1. Egyik sem növeli a rák kockázatát, pláne hogy szerintem nem is vagytok tisztában ennek a szónak a jelentésével. Impotenciat sem okoz (wtf?)
2. Mehviaszos újrahasznosítható szalvetam van
17/19 anonim válasza:
Szalvéta és nejlonzacskó, így nem szárad meg és utóbbit többször is lehet használni, mert nem közvetlenül abba rakom a kaját.
18/19 anonim válasza:
Méhviaszos kendő és/vagy doboz.
19/19 anonim válasza:
Csipszes zacskó. Még a kolbászos szendvics is szagmentesen tárolható. A gyereknek mindig ebbe csomagolom , nem lesz büdi a táskája. Persze le kell zárni egy tasakzáró csipesszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!