Szendvicset alufóliába vagy folpackba csomagoljátok? És melyikbe miért?
Figyelt kérdés
2019. júl. 1. 20:08
2/19 anonim válasza:
Vannak méhviaszos szendvicscsomagoló kendők, sokszor használható, nem termelsz szemetet. Vagy teheted dobozba ugyanezen okból. [link]
3/19 Metionin válasza:
Folpackba mert az alufóliának érzem utána rajta a szagát/ízét. A szalvéta meg elázik.
4/19 anonim válasza:
Szalvéta. Praktikusabb, mivel evés után megtörölheted vele a kezed és a szád, ráadásul környezetkímélőbb, mint a folpack. Utóbbit ezen felül azért is kerülöm, mert dilibajt kapok tőle, mire szétszedem. A fólia meg szerintem inkább a sütőbe való.
6/19 anonim válasza:
Szalvéta nekem nem vált be megszáradt benne....
Az alufólia frissebben tartja :)
8/19 anonim válasza:
doboz mert nem gyártok szemetet és mert nem nyomódik össze.
9/19 anonim válasza:
Folpackba, nekem abban gusztusosabb. Szalvétaval az a bajom, h har elázik. Alufóliát a férjem szereti, mert neki abból könnyebb kicsomagolni a szendvicset,mint a folpackbol.
10/19 anonim válasza:
csak boboz, nincs feleseges szemét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!