Benne hagyhatom la tortaformába a joghurtos túrótortát?
Figyelt kérdés
Pénteken akarom megcsinálni, és szállítás miatt kellene bennemaradni a tortának szombatig a kapcsos tortaformában. Nem tudom, hogy egészséges - e bennehagyni?2019. jún. 5. 19:24
1/7 anonim válasza:
Mi baja lenne? Abban sütötted, akkor természetesen abban szállítható is.
2/7 anonim válasza:
1!
A joghurtos turotortat nem kell sutni. Zselatinos joghurt a krém, -ssá, ki kell hűteni. Max az alapot süti, de 99%ban kekszmorzsa szokott lenni, amit szinten nem kell sütni.
Kérdező!
Én ha szállítani akarom, akkor körbe tekerem folpackkal es ugy teszem vissza a formaba. Igy ha megerkezik az ember csak ki kell emelni, letekerni a fóliát és már lehet is fogyasztani, nem kell vacakolni meg akkor, higy ugyan kijön e szépen a formából.
3/7 anonim válasza:
Az elsö vagyok és a sütés alatt a tortalapot értettem. De ezen kívül a tortaforma alapértelmezve arra készül, hogy tortát süssenek benne, tehát a válaszomnak ez a része is helytálló.
4/7 A kérdező kommentje:
1,3 köszönöm, mindent leírtál amire kíváncsi voltam!
2019. jún. 6. 13:25
5/7 A kérdező kommentje:
2 - es! Köszönöm
2019. jún. 6. 13:26
6/7 anonim válasza:
Amire figyelj, hogy a savas gyümólcsöknel fura vasas ízük lesz, ha túl sokáig érintkeznek a tortaformával. Tehát ahogy megköt, folpack és ugy vissza bele.
7/7 A kérdező kommentje:
Úgy készítettem ahogy a 6-os ajánlotta! Minden oké volt!
2019. jún. 9. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!