Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért pörkölik a magvakat?...

Miért pörkölik a magvakat? Nem keletkeznek transzzsírsavak ekkor?

Figyelt kérdés
Az otthoni vajkészítő receptek során pörkölik pl. a mandulát,mogyorót stb. A telítetlen zsírjaik nem alakulnak át hő hatására?

2019. máj. 19. 19:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ilyentől nem kell tartanod, viszont sokkal finomabb,intenzívebb, mélyebb ízű lesz a mag pörkölés után. Csak jól fogsz járni vele.
2019. máj. 22. 12:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Bizony. :)
2019. aug. 27. 02:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!