Mit csinaljak hogy a csirkecomb ne legyen veres?
Figyelt kérdés
mar bevagdostam. amikor kisul veres. . .2010. júl. 6. 11:42
1/4 anonim válasza:
Próbáld meg sütőzacskóban sütni. Befűszerezed, beleteszed a zacsiba és zsíradék hozzáadása nélkül megsütöd. Így tuti nem lesz véres. Ha ezt így nem szereted, akkor bevagdosod (ahogy mondtad is), tepsibe beteszed (fűszerezve), meglocsolod olajjal és öntesz alá kb. 1,5 dl vizet (attól függ mekkora a tepsi), alufóliával letakarod és addig sütöd így amíg a hús meg nem puhul, majd a fóliát leveszed és pirosra sütöd a husit.
Nem elég csak sütni a húst, mert akkor kívül sült de belül nyers (véres), meg is kell előtte "főzni". Sokan csinálják úgy is (főleg tyúk hús esetében), hogy levesbe először megfőzik, majd utána sütik meg. Remélem tudtam segíteni.
2/4 anonim válasza:
Lassan, kis hőfokon és viszonylag hosszú ideig kell sütni. Többször forgasd meg sütés közben. A rántott combot is hosszabb ideig kell sütni, mint pl. a disznóhúst. A rántottat úgy süsd, hogy addig ne fordítsd meg, amíg meg jelenik egy kis véres folyadék a tetején. Remélem, érthető.
3/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat:)
2010. júl. 6. 15:13
4/4 anonim válasza:
Mindig úgy rakd be a zsiradékba/olajba, hogy a csontos fele legyen felül, a bőrös alul, és ahogy írták, kisül a véres izé, amit ha megfordítasz lesül róla. Kis láng, fedő alatt, sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!