Hogyan kell dunsztolni?
Figyelt kérdés
Lecsót akarok majd elrakni, és azt olvastam, hogy forrón bele kell tölteni az üvegbe, és dunsztolni. Lehet, hogy hülye a kérdés, de azt hogy kell?2010. júl. 4. 21:08
1/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
A kimosott üvegeket egy tepsibe állítod amiben víz van majd a gázon melegíted amíg forróak lesznek az üvegek a forró lecsót belemered az üvegekbe lezárod letörölve dunnába rakod beborítod körbezárva.A jó dunsztnál két napig még elég forróak az üvegek.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó választ
2010. júl. 5. 19:19
5/6 anonim válasza:
Ha még érdekel:
Magas tepsibe beállítom az üvegeket, a tepsibe nagyon forró vizet öntök (nem kell forralni a tepsit)Teljesen feltöltöm az üvegeket az eltennivalóval és azonnal lezárom vagy csavaros tetővel vagy celofánnal. (Én a celofános megoldást nem szeretem.) Az üvegeket azonnal berakom egy nagyobb hűtötáskába és lezárom. A hűtőtáskára még a biztonság kedvéért ráteszek egy takarót. Így hagyon kihülni. Ennek kell kb. 2 nap. Utána a végleges helyére teszem.
Ezen a módon nekem még soha sem romlott meg semmim.
6/6 anonim válasza:
Mondjuk nálunk van mikor 70 üveg készül, akkor a táska érdekes lenne, de kevéshez jó ötlet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!