Hogyan lehetne elkerülni, hogy fing szaga legyen a brokkolinak/karfiolnak/káposztának?
Figyelt kérdés
Párolva, főzve, sütve, mindenhogyan olyan...2019. márc. 28. 22:23
1/9 anonim válasza:
Sehogy. A kén benne van "gyárilag"
2/9 anonim válasza:
Hát ne fingd le őket. És szólj a családnak is, hogy ne fingjanak az ételre.
3/9 A kérdező kommentje:
:D
2019. márc. 28. 23:21
4/9 anonim válasza:
Főzés, párolás közben tényleg fingszag van, amit ki lehet szellőztetni. Sütés közben abszolút nincs, mert elnyomja az olajszag.:) Én speciel mindegyiket szeretem.
De a főtt tojás szagát kihagytad, mert az kb. ugyanolyan, sőt. A fekete retek reszelve meg egyenesen fenomenális illatú. Fene a gusztusunkat.
5/9 anonim válasza:
Nagyon egyszerűen!
Ne úgy szagold a felsoroltakat, hogy fingszagúak, hanem fingod szagát hasonlítsd hozzájuk.
6/9 Noblesse Oblige válasza:
a köles a legjobb, annak főzés közben sperma szaga van -.-
7/9 anonim válasza:
Én szoktam a főző vízbe tenni egy csapott mokkáskanál szódabikarbónát, és valamennyire megköti a szagokat, szóval ez tényleg bejön. (Ilyenkor vigyázni kell, mert gyorsabban meg is fő.)
9/9 anonim válasza:
Tenyleg bosszanto, h ezeket a finom kajakat csak irtozatos fingszag kisereteben lehet elkesziteni😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!