Mit csináljak, hogy a kínai szezámmagos csirke ropogós maradjon miután a mázba forgattam? Milyen recept alapján csináljátok?
2019. márc. 28. 14:47
1/2 anonim válasza:
Én mindig csak annyit forgatok be, amit megeszek, nem ázik el.
2/2 anonim válasza:
Ne tegyél tojást a bundához. Nekem bevált, sokat kísérleteztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!