Bőrös sertéscombot szeretnék sütni. A bőrét nem tudom bekockácni mert annyira kemény, hogy nem vágja át a kés. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pl. ha besózom kicsit, megpuhulhat annyira, hogy vágni tudjam?2019. márc. 24. 15:50
2/9 A kérdező kommentje:
De nagyon jó tippet adtál! Köszi latod erre nem gondoltam, nahát! Amúgy élesek a kések. Jó vasárnapi program hülyeségeket írogatni másoknak. Ha segíteni nem tudsz minek írsz.
2019. márc. 24. 16:00
4/9 anonim válasza:
Vágd be akkor ha már félig megpuhult a hús. Addigra a bőre is elég puha lesz ahhoz ,hogy betud vágni.
5/9 anonim válasza:
Kérdező nagy paraszt vagy, ahogy lekezelted a az első válaszolót.
De talán annyira nem józan paraszt, hogy tudd, hogy ha kemény a bőr, akkor hogyan puhítsad meg. Forró víz 5 perc és puhább lesz a bőr.
De ha sózod, kivonja a maradék nedvességet is. Attól aztán milyen lesz? Na megy a gondokodás, vagy csak mások szapulása?
6/9 anonim válasza:
4-es jót írt, párold a húst, megpuhul a bőr és vágható lesz
7/9 anonim válasza:
Sniccerrel szoktam bevagdosni a bőrt, amellett, hogy éles, van még egy nagy előnye, csak olyan mélyen vágod be vele a bőrt, amilyen mélyen szükséges, mert állítható.
8/9 A kérdező kommentje:
A hasznos válaszokat köszönöm
2019. márc. 24. 16:43
9/9 anonim válasza:
A sniccer se rossz, de a multivágó szegmensvágója hoz igazi áttörést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!