Túrórudi bevonására milyen csokit használjak?
Figyelt kérdés
Egyszer csináltam már túrórudit,étcsokival vontam be de nem volt igazán finom. Lehet esetleg (pl.milkás) tejcsokival? Vagy próbáljak másfajta étcsokit?2019. márc. 22. 16:09
1/3 anonim válasza:
Én ilyen pennys, wawel tejcsokival csináltam múltkor egy szülinapi zsúrra, mert a gyerekek édesszájúak. Nekünk 1 zej és 1 ét csoki olvaszt, összekever, én kicsit felhigítottam és úgy az isteni a bevonat. a milka is jó lehet, még nem próbáltam.
2/3 anonim válasza:
Attől függ te milyen ízre vágysz. Én jobban szeretem az étcsoki bevonatost. Persze nem túl erőssel vonom be az ilyesmiket. Olyan 50-60%-ossal.
De jó lehet egy ét-tej keveréke.
Ha a milkát szereted azzal is megpróbálhatod (azt nem tudom mennyire dermed vissza).
3/3 anonim válasza:
Milkával inkább ne.
Én muffinba szoktam csokit tenni és volt amikor Milkát tettem bele és teljesen más lett mintha más csokival csináltam volna.
Szerintem a Milka nem dermedne vissza egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!