Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit csinaljak hogy a csipos...

Mit csinaljak hogy a csipos kajak ne csipjek a seggem ha uritek?

Figyelt kérdés
Nincs erre valami praktika hogy oldjam meg? Szeretem a csiposet de azt nem ha ketszer csip :)
2019. márc. 8. 07:06
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Nincs valami bajod? Engem nem csíp.
2019. márc. 8. 07:15
 2/9 A kérdező kommentje:
En rengeteget eszem, annyit amitol a legtobb ember fuldoklik es nem ilyen *Eros Pista*bol.
2019. márc. 8. 07:19
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Nem hiszem, hogy van rá praktika, ha elég sok, eléggé csípős paprikát eszel, akkor az szerintem mindenképp csípni fog. Amivel esetleg lehet próbálkozni azaz, hogy paprika helyett tormát, mustárt, wasabit eszel, ezek "máshogy csípnek", más a vegyület ami a csípősségért felel, és más a hatásmechanizmusuk is, így ezek nem igazán szoktak kétszer csípni.
2019. márc. 8. 07:37
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
Vazelin!!
2019. márc. 8. 08:38
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Egyél sok zsírosat!
2019. márc. 8. 09:07
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Engem nem csíp, tehát nem tudom a megoldást.

Holott a lecsót is csak bogyiszlóiból csináljuk.

2019. márc. 8. 09:21
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Csökkentsd le a bevitt mennyiséget. A túlzásba vitt kapszaicin segít a vastagbélrák kialakulásában.
2019. márc. 8. 09:42
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Ez engem is érdekelne, mert nekem meg 3-szor csíp.

Mer' mikor kirakok egy akkora csomagot mint egy pufajka ujja, hátranézek, hogy te jó isten, mi volt ez, és még a gőze szétcsípi a szemem! :)

2019. márc. 8. 14:52
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Pont fordítva!

A kapszaicin antioxidáns, gyulladásgátló és rákprevenciós hatásai vannak az emberi szervezetre.

2019. márc. 8. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!