Éticsiga recept, mint és hogy?
Úgy kérdem, mint ínségeledel, legvégső esetre (nagyon közel az éhhalálhoz).
Milyen hatékony feldolgozási és elkészítési módja van, ami által egy (csóró) magyar ember számára is ehetővé lehet varázsolni ezt az állatot?
Fogj inkább halat.
Egyik ismerősöm mesélte, hogy gyerekként az apja, aki mellesleg bolond volt elkezdte főzni a csigákat, és embertelen bűz volt bent náluk hetekig.
Én nem kísérleteznék.
Van ahol nemzeti eledel, úgyhogy nem lehet az nagyon rossz.
A tintahal se néz ki szebben és azt már ettem konzervet .
Sőt azt a tengeri herkentyűt ami kukacnak nézki, joghurtos mártásban elég jó volt.
Remélem nem komoly a kérdés.
Undorító, és még tele is lehet galandféreggel.
Sok sikert hozzá.
Mo.-n az éti csiga védett állat, szóval inkább ne gondolj ilyenekre.
Lidl-ben azt hiszem lehet kapni csigát idôszakosan. Egyébként a házába visszatöltve, esetleg pörköltként lehet enni.
# 7
Nem gondoltam hogy védett. Nálunk egy kiadósabb esőzés után seregestől jönnek elő a kertben, hogy vödörszám lehetne gyűjteni. Valahol azt olvastam, hogy állagra, mint a csirkezúza, ízre mint a csirke.
Ami meg a kukázást illeti: én inkább fanyalodnék rá előbb a bogárevésre (végülis tele van fehérjével, csak legyen gyomra hozzá az embernek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!