Csirkeszárnyakat feldaraboltam, panírozva mennyi ideig "rántsam ki" - és hány fokon (kb)?
Figyelt kérdés
Megpróbálom a panírozást leegyszrűsíteni. Idősödő férfi vagyok, nincs nagy gyakorlatom se - de főleg türelmem az egyenkénti panírozáshoz - pedig nagyon szeretem a rántottcsirkét. Próbálom egy (három) fedele műanyag dobozban ömlesztve panírozni (először ugye lisztet a dobozba és a szárnyakat.....összeráz jól...és így tovább. Mire számítsak? Lehet jó is így?2019. febr. 14. 13:19
11/11 A kérdező kommentje:
az is sorra kerül majd (ha egy üzlet beindul...) a gombát is nagyon szeretem - köszi az ötletet!!
2019. febr. 15. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!