Milyen magokat szoktatok tenni a magvas kenyérbe?
Figyelt kérdés
Vettem magamnak egy házi kenyérsütő gépet és nagy kedvencem a sok magvas kenyér de hántolva nem igazán találok ilyen mag keverékeket csak napraforgó magot!2019. febr. 2. 19:17
2/5 anonim válasza:
Pár éve nagy dilemmában voltam én ezzel kapcsolatban de aztán találtam egy jó fajtát Kalifa Saláta-magkeverék a neve 50 grammos és izlés függő hogy mennyit raksz bele én egy 750 grammos kenyérbe egy egész zacskóval szoktam rakni! De csak az utolsó keverés előtt és úgy nem puhulnak meg annyira a magok! Ja és közepesre süssed a kenyeret mert ha tovább sütöd a magok a szélén és az alján néha megégnek!
Annyira nagyon durván nem hogy füstöljön de annyira igen hogy kesernyés ízük legyen!
3/5 anonim válasza:
Napraforgó, tökmag, szezámmag, lenmag mind megtalálható a boltokban. Bioboltban tutira kapsz
4/5 Noblesse Oblige válasza:
szezám, tök, len, hántolt napraforgó.
5/5 anonim válasza:
Finomra őrölt búza magot mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!