A barna kenyérbe, zsömlébe, stb. miért tesznek magokat?
Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 15:22
1/5 anonim válasza:
a magos kenyérbe tesznek magokat, a barnába nem. van sima barna kenyér, a magos kenyér meg magos kenyér...
2/5 anonim válasza:
...mellesleg nem csak barna kenyérben lehet mag...
3/5 anonim válasza:
Minden mag veszít az értékéből jócskán, hiszen átesik egy durva hőkezelésen /sütés/. Az igazi a nyers mag /dió, mandula, szezám, napraforgó, tökmag, stb./
4/5 anonim válasza:
Nem mindegyikbe tesznek, talán azért, mert így még egészségesebb, vagy azért hogy ízesebb legyen.
5/5 anonim válasza:
Mi azért rakunk hogy jobb legyne az íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!