Kőhalmi László kérdése:
Mit csináljak, hogy a sütőpapír ne ragadjon a kisült kenyérbe? (Azon kívül, hogy máskor nem sütök ilyen formában kenyeret)
Figyelt kérdés
Széthúzható ZENKER tepsiben sütöttem kenyeret. A tepsit kibéleltem sütőpapírral. Ez annak rendje-módja szerint bele is ragadt a kisült kenyérbe.2014. aug. 7. 16:25
1/6 anonim válasza:
Valamikor ugye, kikenték a tepsit zsírral vagy olajjal, aztán tették bele a tésztát.
2/6 anonim válasza:
Lisztezd be a sütőpapírt mielőtt beleteszed a kenyeret, ettől jó ropogós lesz az alja és nem ragad oda. Valószínű a sütőpapír is vacak, a barna szilikonosba nem ragad bele, a fehér sima sütőpapír elég gyenge minőségű.
3/6 cernageza válasza:
Próbáld a tésztát is lisztezni. Én jénaiban úgy szoktam, hogy simán belisztezem a felületet és a tésztát is, no papir.
4/6 anonim válasza:
Szilikonos sütőpapír ( barna színű, pl alufix) vagy szilikonból készült sütőlap. A tepsivel nincs gond, az maradhat :)
5/6 anonim válasza:
Sok kenyeret sütök, soha nem ragad bele, sütőpapírra is szórok kis lisztet és a megformázot kenyeret is belisztezem felül is, hogy jó ropogós legyen a héja.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! A barna sütőpapír bevált!
2014. aug. 28. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!