Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ellehet tenni a palacsinta...

Ellehet tenni a palacsinta alaptésztát?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Anyukámat holnap meglepném pár palacsintával, és ma kipróbálnám, hogy megtudom e jól csinálni a tésztáját. Tehát ha megcsinálom, és berakom honlapig a hűtőbe, akkor az jó? Mert ha eltalálom az arányokat nem akarnék annyit bíbelődni vele holnap+nincs annyi szóda hozzá. 17F köszi!
2010. jún. 30. 12:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
csináld inkább holnap
2010. jún. 30. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
frissen jó az!!
2010. jún. 30. 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 A kérdező kommentje:
frissen csinálom, holnap sütöm ki. de magát azt a kutymalékot na nem tudom hog ymondani. tudjátok amit belekanalaztok majd a hogy megsüssétek. tehát sütés előtti állapotút.
2010. jún. 30. 12:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz...én is csináltam már így.Mielőtt kiveszed a hűtőből jól keverd össze,és utána sütheted!:)
2010. jún. 30. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:

Megcsinálhatod ma is,én is mindig pihentetem hűtőben mielőtt sütöm.(igaz,nem egy napot:)

Vigyázz,ne legyen sűrű,mert akkor fojtós,nehéz lesz.Én szoktam bele tenni egy icipici szódabikarbónát,hogy könnyű legyen.

Ügyes legyél!

(nekem is kell ilyen srác,hol van a lelőhelyetek?:) :)

2010. jún. 30. 12:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat! Pesten:D szeretek segíteni az embereken...és örömet okozni másnak.
2010. jún. 30. 12:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hoyg holnapra sűrűbb lesz. 1-2 evőkanál tejjel, szódával, vagy végső soron vízzel is előfordulhat, hogy hígítanod kell majd.
2010. jún. 30. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
Elrakható, de holnap egészen biztosan higítani kell szódával vagy ásv. vízzel. A többit (szódabikarbóna és társai) felejtsd el.
2010. jún. 30. 12:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:

Miért nem szabad beletenni?????

Én mindig úgy csinálom és gyönyörűek szoktak lenni.De viszont nem teszek bele cukrot.Csak liszt,szóda,tej,tojás és pici szódabikarbóna.Miért nem szabad?

2010. jún. 30. 12:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
mindenki a maga receptjére esküszik... :))
2010. jún. 30. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!