Mennyi időre teszitek a mikróba a popcornt?
Figyelt kérdés
Ti mennyi idő alatt és milyen teljesítményen szoktátok elkészíteni, hogy a legtöbb kipattogjon, ugyanakkor ne égjenek meg?:) A papírzacskósra gondolok.2018. dec. 2. 20:41
1/8 anonim válasza:
asszem 850 wattos a mikrónk és 4 percre szoktam berakni, de a 3. perctől ott állok mellette, és ha 2 pattogás között 3 mp-nél több szünet van, akkor elzárom, így nem ég oda. De volt már, h olyan mikróba csináltam, amibe a fele nem pattogott ki, a másik fele meg már égett
2/8 anonim válasza:
Azt hiszem 2,5 perc az ideális. Azt hiszem 700W-os. De egyébként tényleg ez a 2-3 másodperces pattogási idő, amit érdemes figyelni
3/8 anonim válasza:
2,5 perc van ráírva, de az kevés, 4 percig szoktam 1000 watton.
5/8 anonim válasza:
3 perc. (Teljesitményt nem tudom, mert ahová alapból állítottuk a mikrot ott.)
6/8 anonim válasza:
700 W, 3,5 perc. Nem ég meg, alig marad pár szem, ami nem pattog ki.
7/8 anonim válasza:
650 W, kb 4 perc, de a végénél már hallgatom is, hogy milyen sűrűn pattog. Ha nagyon sűrűn akkor még kicsit tekerek rajta, mert akkor még sok van, ami nem pattogott ki.
Egyébként én magamnak egy kicsit tovább szoktam hagyni, mert szeretem, ha egy picit égett, de nem nagyon csak finoman, hogy adjon hozzá egy kis plusz ízt. :) Nehéz eltalálni.
8/8 anonim válasza:
800 Watt, kb 3 perc, de inkább a pattogások közti szünetet figyeld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!