Rétest (leveles tésztából) hogy lehet felmelegíteni, felfrissíteni?
Figyelt kérdés
Van-e valami módszer arra, hogy a már kész rétest másnap újra frissként lehessen tálalni, sütöben fel lehet újra melegíteni, hogy ropogós legyen?2018. nov. 19. 09:05
1/2 anonim válasza:
Forró sütőben max.10 perc, de inkább kevesebb. Ha sokáig bennhagyod nagyon kiszárad. Mielőtt betennéd egy kis vízzel spricceld le,de ne ázzon el a tészta. Én szóróflakonból szoktam ráfújni, sokszor melegítek, így a péksütemények nem száradnak ki, és finom ropogós lesz a héj.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, akkor ezt fogom megpróbálni!
2018. nov. 19. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!