Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A vákumcsomagolt virslit...

A vákumcsomagolt virslit felbontatlanul melegítitek fel?

Figyelt kérdés
2018. okt. 31. 22:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kétmásodperces mosogatás? :))))))))))))))))))
2018. nov. 1. 23:09
 12/15 anonim ***** válasza:
35%
Jó igénytelen lehetsz :D
2018. nov. 2. 20:29
 13/15 A kérdező kommentje:

Miért? Mert a kétmásodperces mosogatást nem tudom értékelni? Vagy mert a felforrt víz "nyomát" nem mosogatom el? Mégis mivel kéne elmosogatnom a semmit? Vegyszerekkel? Vagy forraljam fel? :)

Amúgy a virsli undorító volt. A férjem evett belőle kettőt, a többi kuka. Többet nem veszek másfélét, csak Füstlit.

A férjem szerint túl igényes vagyok. :))))

2018. nov. 2. 23:32
 14/15 anonim ***** válasza:
51%
Ha valóban túl igényes lennél, ahogy mondod, a virsli főzés után is minimum elöblítenéd a fazekat.
2018. nov. 3. 14:20
 15/15 A kérdező kommentje:

Rosszul olvastad. A férjem mondta, mivel büdösnek tituláltam a Penny frankfurti virslijét.

Te írtad a kétmásodperces mosogatást? Kipróbáltam! Elsőre nem sikerült,de nem adtam fel, ééééés, igeeeeeen: A tiszta lábast tényleg ki lehet öblíteni annyi idő alatt.

Igaz, lett egy kis locspocs :))))

Viszont mivel hallgattam a többségre, és a virslit pucéran tettem vízbe, a lábas zsíros és büdös lett, úgyhogy kénytelen voltam elmosogatni (nem 2 sec volt), és, ha bemegyek a konyhába, még mindig érezni vélem a bűzt.

2018. nov. 3. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!