A vákumcsomagolt virslit felbontatlanul melegítitek fel?
Miért? Mert a kétmásodperces mosogatást nem tudom értékelni? Vagy mert a felforrt víz "nyomát" nem mosogatom el? Mégis mivel kéne elmosogatnom a semmit? Vegyszerekkel? Vagy forraljam fel? :)
Amúgy a virsli undorító volt. A férjem evett belőle kettőt, a többi kuka. Többet nem veszek másfélét, csak Füstlit.
A férjem szerint túl igényes vagyok. :))))
Rosszul olvastad. A férjem mondta, mivel büdösnek tituláltam a Penny frankfurti virslijét.
Te írtad a kétmásodperces mosogatást? Kipróbáltam! Elsőre nem sikerült,de nem adtam fel, ééééés, igeeeeeen: A tiszta lábast tényleg ki lehet öblíteni annyi idő alatt.
Igaz, lett egy kis locspocs :))))
Viszont mivel hallgattam a többségre, és a virslit pucéran tettem vízbe, a lábas zsíros és büdös lett, úgyhogy kénytelen voltam elmosogatni (nem 2 sec volt), és, ha bemegyek a konyhába, még mindig érezni vélem a bűzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!