Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A mustármagot (egész) ha...

A mustármagot (egész) ha pácoláshoz használom össze kell törni vagy anélkül is kijön az íze?

Figyelt kérdés
2018. okt. 28. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell összetörni.
2018. okt. 28. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
49%

Miért nem használsz kész mustárt?

Nem hiszem, hogy pácoláshoz elég a mustármag, ... de ha recept azt írja, akkor tegyél azt, nem kell összetörni, mert akkor azt írták volna.

2018. okt. 28. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha össze töröd erősebb lesz ag ize
2018. okt. 28. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
Nincsen recept és mustár sincs itthon. Abból próbálok gyorsan alkotni valamit ami itthon van.
2018. okt. 28. 18:49
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Pirítsd meg és törd össze!
2018. okt. 28. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
A svábok nem törik össze az uborka pácolásához.
2018. okt. 28. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
#5 jól írja. Megforrósítva pattogásig és mozsárban összetörve kidobja az ízét.
2018. okt. 29. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!