A mustármagot (egész) ha pácoláshoz használom össze kell törni vagy anélkül is kijön az íze?
Figyelt kérdés
2018. okt. 28. 18:37
2/7 anonim válasza:
Miért nem használsz kész mustárt?
Nem hiszem, hogy pácoláshoz elég a mustármag, ... de ha recept azt írja, akkor tegyél azt, nem kell összetörni, mert akkor azt írták volna.
3/7 anonim válasza:
Ha össze töröd erősebb lesz ag ize
4/7 A kérdező kommentje:
Nincsen recept és mustár sincs itthon. Abból próbálok gyorsan alkotni valamit ami itthon van.
2018. okt. 28. 18:49
6/7 anonim válasza:
A svábok nem törik össze az uborka pácolásához.
7/7 anonim válasza:
#5 jól írja. Megforrósítva pattogásig és mozsárban összetörve kidobja az ízét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!