A gulyáslevesbe is kell rántást tenni, úgy, mint a krumplilevesbe?
Nem kell rántás.
A gulyásnak pontos receptje van, miért itt érdeklődsz?
Googleba beírod, gulyásleves, ott nem kell várnod a válaszokat.
köszi a válaszokat, nem tettem bele. sok-sok zöldségekkel, és a végén apróra szaggatott galuskát.
(ja, és azért itt várok a válaszokra, mert nem szeretek böngézni a neten, sok időt vesz el. és mig vártam, volt időm játszani a gyerekemmel.)
amúgy finom lett a leves
Én a krumplilevesbe se teszek rántást soha, de még nem is hallottam ilyet, pedig 45 éve vezetek háztartást.
Terészetesen a gulyásba sem.
19:59 akkor te nem is ismered a tejfölös krumplilevest? Mert abba kell a rántás. A krumplit sós vízben babérlevélle kell megfőzni, én szeretek belekarikázni jó füstölt kolbászt, és a végén vöröshagymás-tejfölös-fűszerpaprikás rántással besűrítem. Majdnem olyan, mint egy híg krumlifőzelék, de a főzelékbe karikára vágom a krunplit, a levesbe kockára.
A rántás nélküli az un. hamisgulyás. Hamis, mert nincs benne hús, csak a zöldség meg a krumpli a megdinsztelet hagymán. Az is fini, nálunk mindkettőt szereti a család.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!