A süti teteje sütés után miért esik össze?
Figyelt kérdés
Gyönyörű volt a túrós-tejfölös rész a tetején, halványan pirulni is kezdett, lekapcsoltam a sütőt, hagytam bent is pár percet, résnyire nyitva is utána, hogy ne hirtelen csapja meg a hideg levegő, de mégis összesett a teteje.
Mi az oka?
2018. szept. 15. 23:44
2/5 A kérdező kommentje:
Kapros túrós.
50 dkg túró, 2 dl tejföl, 10 dkg cukor, 1 csom van.cukor, 3 tojás + felvert hab, egy csokor kapor.
2018. szept. 16. 00:44
3/5 anonim válasza:
Ertem. Szóval liszt nélküli túrótorta, amit a velfert hab tesz légiessé.
Ez ilyesmik általában mindig összeesnek egy picit. Ha nagyon lapos csak akkor van probléma. Lehet, hogy vmelyik alapanyag nem volt megfelelő. Vagy a hab állaga. Vagy nem jó hőmérsékleten keszült.
4/5 A kérdező kommentje:
Tőlem nevezheted így is :):):)
160 fokon sütöttem.
2018. szept. 17. 23:16
5/5 anonim válasza:
Jojo. Csak összeraktam magamban a kepet. Nem tudom pontosan. Amit felsortam, barmelyik lehet. De az ilyesmik PICIt össze szoktak esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!