Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért reped ki a bejgli teteje?

Miért reped ki a bejgli teteje?

Figyelt kérdés
Sütés után egy nagy repedés van a bejglin.Mit kell változtatni?

2013. dec. 15. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Nemrég olvastam, hogy vagy JÓ beigli meg van SZÉP. Ami jó, az kireped, ami meg nem reped meg, az nem olyan finom.


Eddig még nekem sem sikerült repedésmentes beiglit elöállítani.

2013. dec. 15. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim válasza:
Gondolom az zavar h totâlisan vègig reped nem tudom àtszoktad sütés elött szúrkàlni?mert elméletileg azért szokott kirepedni mert a benne lévö levegö szét nyomja.
2013. dec. 15. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Állítólag vagy azért, mert túl sok, vagy túl nedves benne a töltelék, ha nincs megszurkálva, ha túl szorosan van feltekerve, ha túlkel, ha túl alacsony, vagy túl magas hőfokon sütjük. :)

Érdekes, hogy én két tekercs, ugyanúgy elkészített bejglit raktam most a sütőbe, az egyik tökéletes lett, a másik viszont az egyik végén megrepedt. :D

2013. dec. 15. 21:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2013. dec. 15. 21:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Tegyél a tepsibe vizet, és a gőztől nem reped meg (és puha is lesz a tészta).
2015. jan. 22. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!