Miért reped ki a bejgli teteje?
Figyelt kérdés
Sütés után egy nagy repedés van a bejglin.Mit kell változtatni?2013. dec. 15. 20:41
1/5 anonim válasza:
Nemrég olvastam, hogy vagy JÓ beigli meg van SZÉP. Ami jó, az kireped, ami meg nem reped meg, az nem olyan finom.
Eddig még nekem sem sikerült repedésmentes beiglit elöállítani.
2/5 anonim válasza:
Gondolom az zavar h totâlisan vègig reped nem tudom àtszoktad sütés elött szúrkàlni?mert elméletileg azért szokott kirepedni mert a benne lévö levegö szét nyomja.
3/5 anonim válasza:
Állítólag vagy azért, mert túl sok, vagy túl nedves benne a töltelék, ha nincs megszurkálva, ha túl szorosan van feltekerve, ha túlkel, ha túl alacsony, vagy túl magas hőfokon sütjük. :)
Érdekes, hogy én két tekercs, ugyanúgy elkészített bejglit raktam most a sütőbe, az egyik tökéletes lett, a másik viszont az egyik végén megrepedt. :D
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2013. dec. 15. 21:41
5/5 anonim válasza:
Tegyél a tepsibe vizet, és a gőztől nem reped meg (és puha is lesz a tészta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!