Hogyan párátlanítsam ki a vegetát?
Figyelt kérdés
Ilyen zacskós vegeta párás lett és csomókba összeállt, hogyan lehetne ki párátlanítani?2018. aug. 10. 18:05
1/5 anonim válasza:
Próbáld meg szétteríteni egy zsírpapíron, vagy valamilyen sütőpapíron, a csomókat nyomd szét, minél vékonyabban terítsd ki. Hátha visszaszárad.
Nem tudom, működik-e, ez jutott eszembe. Ha bepárásodott, nem biztos, hogy jó ötletet írok.
Egyébként ha kicsit nedves a zacskóban, ugyanúgy fel lehet használni. Nem ront a minőségén. De ahogy itt sokaktól olvasom, nem is szeretnek Vegetát használni semmihez, merthogy tele van tartósítószerrel. Én használok, az a kis mennyiség, ami egy-egy ételbe kell, nem oszt, nem szoroz tartósítószerileg, de jobb ízt ad a kajának.
2/5 anonim válasza:
A Vegetában nincs tartósítószer.
3/5 anonim válasza:
Egy tüll zacskóba tegyél rizst és tedd a vegetáriánus üvegbe.
4/5 anonim válasza:
Egy tüll zacskóba tegyél rizst és tedd a vegetával együtt üvegbe.
5/5 anonim válasza:
Lapitsd szét, morzsold el az összeállt részeket és tedd ki a napra. Aztán tedd bele száraz befőttesüvegbe. Egyébként megromlani nemigen fog így sem, tele van tartósítóval és sóval. Viszont megmolyosodhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!