Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért sárgul be a sertéspörköl...

Miért sárgul be a sertéspörkölt szaftja a főzês végêre?

Figyelt kérdés
A szaft nem piros,hanem sárga színű.
2018. aug. 6. 20:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Keveset teszel bele, vagy rossz minőségű a paprika.

Az enyém nem sárgul be.

2018. aug. 6. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Rossz paprika.

A normális házi paprika élenk piros marad.

2018. aug. 6. 20:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Nem Jó a paprika. A jó pirospaprika nem sárgul be.
2018. aug. 6. 20:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kevés paprikát tettél bele, sok a víz is és használtál valamilyen fűszert ami megszínezi, átszínezi.
2018. aug. 7. 01:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:
Igyekszem elsô osztályu alapanyagokat használn.Hús,fűszerek stb.Nem minden esetben sárgul be a szaft,csak időnként.
2018. aug. 7. 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
50 éve fözök, de még sosem sárgult be a pörkölt leve
2018. aug. 7. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

#5

"Igyekszem elsô osztályu alapanyagokat használni."


Hiába igyekszel, a minőség nem tőled függ, hanem a gyártótól. Azzal, hogy jó drágán kifizetsz valamit, attól az még lehet rossz minőségű.

2018. aug. 7. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:
Tisztelettel kêrem,az 50 éve főző gondolom hölgytől a receptet.Komolyan!
2018. aug. 7. 19:37

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!