Miért sárgul be a sertéspörkölt szaftja a főzês végêre?
Figyelt kérdés
A szaft nem piros,hanem sárga színű.2018. aug. 6. 20:13
1/8 anonim válasza:
Keveset teszel bele, vagy rossz minőségű a paprika.
Az enyém nem sárgul be.
2/8 anonim válasza:
Rossz paprika.
A normális házi paprika élenk piros marad.
3/8 anonim válasza:
Nem Jó a paprika. A jó pirospaprika nem sárgul be.
4/8 anonim válasza:
Lehet kevés paprikát tettél bele, sok a víz is és használtál valamilyen fűszert ami megszínezi, átszínezi.
5/8 A kérdező kommentje:
Igyekszem elsô osztályu alapanyagokat használn.Hús,fűszerek stb.Nem minden esetben sárgul be a szaft,csak időnként.
2018. aug. 7. 17:46
6/8 anonim válasza:
50 éve fözök, de még sosem sárgult be a pörkölt leve
7/8 anonim válasza:
#5
"Igyekszem elsô osztályu alapanyagokat használni."
Hiába igyekszel, a minőség nem tőled függ, hanem a gyártótól. Azzal, hogy jó drágán kifizetsz valamit, attól az még lehet rossz minőségű.
8/8 A kérdező kommentje:
Tisztelettel kêrem,az 50 éve főző gondolom hölgytől a receptet.Komolyan!
2018. aug. 7. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!