Legolcsóbban kihozni az ételt 3 műszak mellett 1 személyre?
Figyelt kérdés
Jó ideje ezen gondolkozom,mindig megfogadom hónap elején hogy na majd most nagyon odafigyelek,de nem jön össze.Tudok főzni,de már unom hogy mindig olyasmit főzzek ami olcsó,meg sok van belőle,hogy maradjon is belőle,pörkölt és társai.Ezáltal nagyon egyhangú a táplálkozásom,és maga az ételeket is unom már.Nem vagyok leveses se.Ha elmegyek a boltba,veszek pár dolgot,egyből 4-5 ezer Ft,és ebben nem sok minden van.Gondolkoztam a menün,lehet hogy azzal jobban járnék ? Változatosabb lenne,meg 1 hétre max. 7000Ft.Persze ez mellé is kellene venni azért 1-2 dolgot.Akárhogy is nézem,ha főzök,az se nagyon olcsó.Délelőttös héten 14:45-re érek haza,és nem biztos hogy akkor még van menü,beszéljem le az adott hellyel hogy rakjanak félre ? Délutános héten 13h-kor el kell indulnom már,éjszakás hét nem lényeg,akkor be tudom szerezni.Nem tudom mi a megoldás arra hogy a legolcsóbban ki tudjam ezt hozni,és ne legyen össze-visszaság e téren.2018. júl. 29. 14:40
11/12 anonim válasza:
A férjem az egyyik legnagyobb ételszállító cégnél dolgozott, hajnali 6-ra mentek a futárok és bizony-bizony ami fagyasztható volt, az félkészen le volt fagyasztva. Az alapanyagok nagy része is fagyasztott volt, a húsoknak meg mindegyike. Gondolom nem csak ennél a cégnél volt így.
12/12 anonim válasza:
Mealprep-keress rá a neten, rengeteg egyszerű,gyors,egészséges receptet fogsz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!