Milyen anyagból készült vágódeszkát vegyek?
Figyelt kérdés
A fa lenne számomra a természetes,de van műanyagból és üvegből készült is!Szerintetek melyik miért praktikus?2010. jún. 15. 09:16
11/20 A kérdező kommentje:
Köszi az ajánlatokat,legalább a műanyag már kiesett a sorból!A márvány ,az üveg,és a fa még "versenyben van!:D
2010. jún. 15. 09:46
12/20 anonim válasza:
Szerintem használj fát és üveget vegyesen, a klopfoláshoz, hagymához, zöldségekhez jó lesz a fa, húshoz pedig a másik, a higiénia miatt. Így nem jó? :)
13/20 anonim válasza:
Már bocsánat, de még mindíg a legjobb a bambusz. Keményebb, mint a fa, nem színeződik, ha tisztán tartod, nem él meg benne baktérium. Normál használatnál sem a kés, sem a kloppfoló nem károsítja.
Vagy ilyet vegyél:
Vagy amit már régebb óta használok, sajnos képet nem találtam róla. Bármelyik kínai boltban (vagy Asia Center) megkapod 800- 900ft-ért, kb. 35*20cm-es, nagyon jó minőség. Hidd el, ha konyháról van szó, tudnak vmit a távol keleten:)
14/20 anonim válasza:
Klopfolni üvegen nem lehet. Ahhoz használj fát. Tehát a baktériumos dolog nincs megoldva. Hagymát ,meg egyebet vágni meg lehet műanyagon is.
15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!
A bambuszból lehet kapni viszonylag nagyobb méretűt is,legalább 50x35-öst?
2010. jún. 15. 10:01
16/20 anonim válasza:
A bambusz eleg nagy, es egyeltalan nem puha. Sot!
17/20 anonim válasza:
09:54-es vagyok. Hát én még nem kerestem, de szerintem van...ha bútort tudnak belőle gyártani, ez sem lehet nagy kihívás. Keresni kell, sajnos nem nagy a bambusz eszközökre az igény, így nem tudom milyen a felhozatal...
18/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát!
A bambuszt kiemelten fogom kezelni,tetszik az ötlet!
2010. jún. 15. 10:21
19/20 anonim válasza:
Ez nem igaz, a fát nehezebb tisztítani, főleg ha nyers húst vágtál rajta, a műanyagban semmiféle baktárium nincs. A fában annál inkább, ráadásul megszívja magát vízzel, nehezen szárad stb.
20/20 anonim válasza:
Nálunk fa vágódeszka van. A legjobb az akác,vagy a bükk, elég szívós, és nehezen vetemedik el. Nekünk a bükk vágódeszkánk kb 30 éves már,ha nem több,a nagyszüleimtől hoztuk el.Igaz van vagy 5-6 cm vastag,de bírja a strapát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!