Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen anyagból készült...

Milyen anyagból készült vágódeszkát vegyek?

Figyelt kérdés
A fa lenne számomra a természetes,de van műanyagból és üvegből készült is!Szerintetek melyik miért praktikus?
2010. jún. 15. 09:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszi az ajánlatokat,legalább a műanyag már kiesett a sorból!A márvány ,az üveg,és a fa még "versenyben van!:D
2010. jún. 15. 09:46
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem használj fát és üveget vegyesen, a klopfoláshoz, hagymához, zöldségekhez jó lesz a fa, húshoz pedig a másik, a higiénia miatt. Így nem jó? :)
2010. jún. 15. 09:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/20 anonim válasza:
100%

Már bocsánat, de még mindíg a legjobb a bambusz. Keményebb, mint a fa, nem színeződik, ha tisztán tartod, nem él meg benne baktérium. Normál használatnál sem a kés, sem a kloppfoló nem károsítja.

Vagy ilyet vegyél:

[link]

Vagy amit már régebb óta használok, sajnos képet nem találtam róla. Bármelyik kínai boltban (vagy Asia Center) megkapod 800- 900ft-ért, kb. 35*20cm-es, nagyon jó minőség. Hidd el, ha konyháról van szó, tudnak vmit a távol keleten:)

2010. jún. 15. 09:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/20 anonim ***** válasza:
Klopfolni üvegen nem lehet. Ahhoz használj fát. Tehát a baktériumos dolog nincs megoldva. Hagymát ,meg egyebet vágni meg lehet műanyagon is.
2010. jún. 15. 09:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek!

A bambuszból lehet kapni viszonylag nagyobb méretűt is,legalább 50x35-öst?

2010. jún. 15. 10:01
 16/20 anonim ***** válasza:
A bambusz eleg nagy, es egyeltalan nem puha. Sot!
2010. jún. 15. 10:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/20 anonim válasza:
09:54-es vagyok. Hát én még nem kerestem, de szerintem van...ha bútort tudnak belőle gyártani, ez sem lehet nagy kihívás. Keresni kell, sajnos nem nagy a bambusz eszközökre az igény, így nem tudom milyen a felhozatal...
2010. jún. 15. 10:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/20 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát!

A bambuszt kiemelten fogom kezelni,tetszik az ötlet!

2010. jún. 15. 10:21
 19/20 anonim ***** válasza:
29%
Ez nem igaz, a fát nehezebb tisztítani, főleg ha nyers húst vágtál rajta, a műanyagban semmiféle baktárium nincs. A fában annál inkább, ráadásul megszívja magát vízzel, nehezen szárad stb.
2010. jún. 15. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/20 anonim válasza:
Nálunk fa vágódeszka van. A legjobb az akác,vagy a bükk, elég szívós, és nehezen vetemedik el. Nekünk a bükk vágódeszkánk kb 30 éves már,ha nem több,a nagyszüleimtől hoztuk el.Igaz van vagy 5-6 cm vastag,de bírja a strapát.
2010. jún. 15. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!