Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit csinálok rosszul, ha az...

Mit csinálok rosszul, ha az őrölt fahéj csomósodik és nyálkásodik?

Figyelt kérdés
Akár forró vízbe, teába, forralt borba teszem, összeáll undorító, nyálkás trutymóvá... a minősége lenne rossz? A fahéjrúd is viselkedik így?

2018. máj. 7. 09:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Igen ilyen nyálkás lesz. Amiben lehet fahéj rudat használj. /Gyümölcs leves, Forralt bor/

Az is jó, ha először kikevered egy kevés hideg vízben,csak ezután forrázod le és átszűröd fogyasztás előtt.

2018. máj. 7. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbáltam fahéjrúddal és semmi ilyet nem tapasztaltam. Ment a pacsi!
2018. máj. 9. 21:36

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!