Mit csinálok rosszul, ha az őrölt fahéj csomósodik és nyálkásodik?
Figyelt kérdés
Akár forró vízbe, teába, forralt borba teszem, összeáll undorító, nyálkás trutymóvá... a minősége lenne rossz? A fahéjrúd is viselkedik így?2018. máj. 7. 09:43
1/2 anonim válasza:
Igen ilyen nyálkás lesz. Amiben lehet fahéj rudat használj. /Gyümölcs leves, Forralt bor/
Az is jó, ha először kikevered egy kevés hideg vízben,csak ezután forrázod le és átszűröd fogyasztás előtt.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbáltam fahéjrúddal és semmi ilyet nem tapasztaltam. Ment a pacsi!
2018. máj. 9. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!