Ha olyan fahéjat veszek ami kemény rúd, hogy tudom használni?
Figyelt kérdés
Süteménybe kellene beletennem, de így nem tudom hogy őröljem meg, vagy meg sem lehet őrölni?2013. jún. 25. 18:54
1/6 anonim válasza:
nem igazán lehet házilag megőrölni,ezt belefőzni szokták pl gyümilevesbe. sütéshez őröltet kell venni
2/6 anonim válasza:
Én előbb klopfolóval kicsit agyonvertem :) utána kávédarálóval ledaráltam.nem lett porállagú, de sütibe jó volt. kicsit intenzívebb volt az íze, mint az őröltnek.
szerintem finom volt.
3/6 anonim válasza:
Nem éppen okos dolog a rostot megenni!Nem véletlenül őrlik porrá!
4/6 anonim válasza:
Azért nem szálkásra daráltam drága! kb olyan volt, mint az őrölt bors, nem hiszem, hogy ártottam volna vele magamnak és a családomnak.
Nem kell rögtön a kákán is csomót keresni...ha saját ötleted nincs, ne írj választ, az a legegyszerűbb.
5/6 anonim válasza:
Mozsárban lehet belőle púdert törni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, mozsárba cukorral megtörtem és utána darálóval porrá daráltam. Jó lett.
2013. jún. 26. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!