Hogyan kell rágólufit fújni? Vagy szotyit szájban szotyolázni?
a rágót szétnyomod a nyelved hegyével a szájpadláson épp a metszőfogak után, utána a nyelved hegyével kinyomod az ajkaidra, úgy, hogy a hegy a felső ajkadnál legyen, ilyenkor az ajkakat kissé befele kell húzni, ha ez megvan, elkezded fújni
a szotyit kéz nélkül hámozni, van ilyen? azt én se tudom
Csak a rágóról tudok nyilatkozni, szájban nem tudom megbontani a szotyit úgy, hogy csak a héja jöjjön ki. :)
Jó minőségű rágót vegyél, rágd jó sokáig. Amikor már puha, nyomd szét a szádban, dugd előre a nyelved, amikor már körbeöleli a rágó a nyelved, szorítsd össze a szád, mintha fütyülni akarnál és fújj egyet! :D
A legjobb, amikor akkorára sikerül, hogy az orrodon landol, ott durran szét. Jártam már így. :))
Előző vagyok.
Anno a Donald rágóval lehetett nagy lufikat fújni. :D
Nem tudom, lehet-e még kapni.
A rágót a szádban szét kell lapítani,a nyelvedre húzni és levegőt fújni bele,ebből lesz a lufi,ilyen egyszerű.
A szájban szotyizást én sem tudom,de már nem is szotyizom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!