Rántott camembert. Le kell szedni róla?
Nem kell leszedni. De ha igazán finomat szeretnél akkor töltsd meg áfonyával vagy dióval a sajtcikkeket.
Így szoktam készíteni. A sajt szeleteket vágjuk félbe de ne vágjuk át teljesen tegyünk bele 2-3 szem áfonyát majd egy másik szelet sajtba a pirított diószemet. Csukjuk össze a sajtot és kicsit nyomkodjuk össze, hogy ne látszódjon ki a az áfonya vagy a dió a sajtból. A panírral is tudsz egy kis + ízt bele adni. A zsemlemorzsába keverj el darált diót. Panko morzsába is forgathatod.
Képzeld kettes, nem szoktam nem rántottként enni ezt a felé sajtot!
Köszi a válaszokat.
Nem, nem szabad leszedni róla, az adja az íze egy jelentős részét.
Nemespenész, direkt emberi fogyasztásra.
Ha a fehér nemespenész, amivel árulják, azt ne szedd le, ha más színű, attól szabadulj meg. Ez utóbbi esetben inkább az egész sajttól. :)
Nem kell leszedni.
Röviden: nem, isten ments!
A (ki)rántás, mint eljárás (nem a barna, fehér vagy egyéb rántásról van szó!) oljban-zsírban való viszonylag gyors kisütést takar.
A panír, pedig az a kulimász, amiben megforgatjuk a sütendő akármit. Ez nagyon sokféle lehet.
Sajtot (akár camembert, akár más) javasolt duplán panírozni, azaz egy kicsit tartósabban és vastagabban. Így jobban megmarad a sajt egyben, kevésbé folyik ki stb.
Elvben lehet sütni is a „rántott” ételeket, csak az így nem rántott, hanem valami más. Mert pont a kontakt közeg hiányzik (olaj-zsír).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!