Csomagolt pulykát hazahoztam, ki kell venni a csomagolásából?
Figyelt kérdés
Azt hallottam valahol, hogy csomagolás nélkül kell betenni a hűtőbe, és valamivel lefedni. Férfi vagyok.2017. dec. 19. 17:44
1/5 anonim válasza:
Ha fagyasztott, nyugodtan beteheted csomagolással a mélyhűtőbe.
2/5 anonim válasza:
Ha csomagolt, akkor semmi gond, azzal együtt kell a fagyóba tenni.
Ha nem az lenne, akkor is be kellene valamibe csomagolni, pl folpackba, mert egy termetes pulyka nem nagyon fér be egy lefedhető dobozba téve. Jókora dobozban esetleg mélyhűtő hűtőládába.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Na most ez egy három kilós pulyka. A legkisebbet vettem el. Nem lesz ez sok nekem, egy személynek?
2017. dec. 19. 19:49
4/5 anonim válasza:
Ha megsütöd, majd a maradékot is lefagyaszthatod, és később előveszed, majd jól fog jönni.
Kétféle kaját is csinálhatsz belőle, felét megsütöd, feléből egy jó pörköltet készítesz.
Mindkettő jól fagyasztható. De elég sok a csont is, szóval azért egy férfiemberen nem fog ki egy 3 kilós bébipulyka :))
Boldog karácsonyt!
5/5 A kérdező kommentje:
Iszonyatosan jól sikerült a pulyka, egyik combját a mozgássérült szomszédom kapta, mert nagyon tetszett neki, egy része meg valóban a fagyasztóban végezte, mert jó lesz az még. Köszönöm a válaszokat!
2017. dec. 26. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!