Valaki hasonlította már össze ezeket?
Arra lennék kíváncsi, hogy van-e valaki, aki ugyanazt a süteményt elkészítette sütöporral meg szalakálival is. Észre lehetett venni különbséget? Mi volt az?
Nagyon kérem, hogy csak aki tenyleg kipróbálta, az írjon, mert találgatás rengeteg van a neted, de konkrét összehasonlítást nem találtam.
Elöre is köszönöm a válaszokat!
Én értem mire gondolsz, de ezt neked kell otthon kikísérletezni annál az adott süteménynél. Nyilván megvan az a pár sütemény, aminél kíváncsi vagyok. Sajnos ezt neked kell otthon grammokra kiszámolni, hogy a saját lisztedből, a saját termékeiddel milyen ízű lesz. A te lisztednek más az "illata", amit a saját konyha szekrényedben tárolsz és az sem mindegy milyen minőségűt veszel. Ha már kicsit kevesebb szalakálit raksz bele, már biztos annyira az illatán sem érződik.
Én értem, hogy pont az ilyen válaszom nem lendít előre ebben a kérdésben téged, de amint látod senki nem válaszolt, mert erre így nem lehet válaszolni, hiszen mindenki maga otthon az apró grammokkal trükközgethet.
Ezt az egészet neked kell otthon kikísérletezni az adott süteménynél.
És az igazi válasz a családtól fog jönni, ha nem árulod el előtte, hogy valójában miből készült.
Köszi a válaszodat.
Idöközben én is idejutottam és elkészítettem a szalalkális kedvencet sütöporral - és senki nem vett észre semmi különbséget.
Igaz, hogy vékony lapokból álló süti (hatlapos), ezért itt lehet, hogy kevesebb a különbség, de tényleg nem vettek észre semmi eltérést, még akkor sem, amikor elárultam nekik a csalást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!