Mi az, amivel ezeket le lehet darálni?
Vagy előveszed nagyanyó rézmozsarát, és a húson kívül mindent össze tudsz benne törni apróra.
A húsra jobb a húsdaráló.
hagyma aprításra jó az aprítógép.a a száraz kenyér, kifli ,zsemle darálásához jó a hagyományos húsdaráló.(utána átszitálni )
olajos magvakat cukorral együtt (mák, dió ) kávédarálón is ledarálhatod.kévédarálóval kristályból porcukrot is varázsolhatsz.
hússal együtt ledarálni esetleg a vöröshagymát szoktam, de azt is inkább belereszelem, mert úgy finomabb állagú lesz.
Nem tudom, nekem elég régi Philips kávédarálóm van, azzal szoktam cukorral együtt darálni mákot és diót.
persze nem kilószám, csak egy sütire valót.igaz kávét azt nem darálok vele.... :)
ja és porcukrot mindenképpen ezzel csinálok kristályból, mert sajnálok dupla árat fizetni a porcukorért.
a teljesen száraz kenyérkocka is elmegy vele szerintem, mert az sem keményebb, mint a szemeskávé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!