Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi az, amivel ezeket le lehet...

Mi az, amivel ezeket le lehet darálni?

Figyelt kérdés
Olajos magvak, kristály cukorból porcukor, zsemlemorzsa. Esetleg van olyan, hogy ezekkel együtt húst is lehet?
2012. dec. 26. 09:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Az aprítógéppel a magokat, zsemlemorzsát lehet aprítani, húst is - de az nem darálthús-szerü lesz, hanem pép. A kristálycukrot viszont kávédarálóval lehet késziteni, az aprító legtöbbször meg alkalmas erre.
2012. dec. 26. 10:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Vagy előveszed nagyanyó rézmozsarát, és a húson kívül mindent össze tudsz benne törni apróra.

A húsra jobb a húsdaráló.

2012. dec. 26. 10:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Hús kivételével kávédarálóval le lehet darálni..
2012. dec. 26. 11:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Amit hagyma aprítóként árulnak, az alkalmas ezekre?
2012. dec. 26. 11:38
 5/8 anonim ***** válasza:

hagyma aprításra jó az aprítógép.a a száraz kenyér, kifli ,zsemle darálásához jó a hagyományos húsdaráló.(utána átszitálni )

olajos magvakat cukorral együtt (mák, dió ) kávédarálón is ledarálhatod.kévédarálóval kristályból porcukrot is varázsolhatsz.

hússal együtt ledarálni esetleg a vöröshagymát szoktam, de azt is inkább belereszelem, mert úgy finomabb állagú lesz.

2012. dec. 26. 11:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Kávédarálóm van, és rá van írva, hogy olajos magvakat nem lehet bele tenni. Lehet, hogy a morzsához és a cukorhoz jó?
2012. dec. 26. 14:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem elég régi Philips kávédarálóm van, azzal szoktam cukorral együtt darálni mákot és diót.

persze nem kilószám, csak egy sütire valót.igaz kávét azt nem darálok vele.... :)

2012. dec. 26. 16:22
 8/8 anonim ***** válasza:

ja és porcukrot mindenképpen ezzel csinálok kristályból, mert sajnálok dupla árat fizetni a porcukorért.

a teljesen száraz kenyérkocka is elmegy vele szerintem, mert az sem keményebb, mint a szemeskávé.

2012. dec. 26. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!