Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell élő harcsát...

Hogyan kell élő harcsát bontani, feldolgozni?

Figyelt kérdés

Barátomtól kaptam ajándékba egy 6 kg-s élő harcsát. Nem akartam neki mondani hogy soha életemben nem dolgoztam föl harcsát (se másmilyen egész halat), de azért visszautasítani sem akartam.


Aki el tudná magyarázni nekem lépésről-lépésre hogy mi is ennek a menete, annak nagyon hálás lennék! (Esetleg van e valahol lehetőség megnézni ezt képeken vagy videón?)


Nem vagyok valami ügyes, de azért elrontani sem szeretném, mert kár lenne érte.


2017. okt. 28. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Először is agyon kell ütni!
2017. okt. 28. 18:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Először is, valaki kólintsa fejbe, ne kezdd élve felboncolni!


https://www.youtube.com/watch?v=g4KwpQrebzM

Ez ugyan afrikai, de egykutya!


https://www.youtube.com/watch?v=ZHIGIt54O6M

2017. okt. 28. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Jó, persze a fejbecsapás az alap. :) A csirkét sem élve kopasztjuk.


Amúgy időközben találtam egy elég érdekes módszert a bőr tisztítására (mivel úgy tudom az az egyik legigényesebb rész).


https://www.youtube.com/watch?v=0SaI1jWwCKs

2017. okt. 29. 08:34

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!