Soa nem dolgoztam babbal és 5-ször annyit áztattam be, mint kellett volna, nem tudtam, hoyg enniyre megdagad. Mit csináljak belőle?
Figyelt kérdés
Sajnos a következő három napban nem is tudjuk megenni, akármit is csinálok belőle. Szóval mit érdemes, ami eltartható?2017. okt. 21. 22:34
1/6 anonim válasza:
Egyszer én is így jártam, akkor sólet.
2/6 anonim válasza:
Le kell fagyasztani, és bármikor jó .
3/6 anonim válasza:
Hát nem hinném, hogy két hétig babot akarnátok enni.
4/6 mobidick válasza:
Az egyessel nem teljesen értek egyet, sóletet csak fehér gyöngybabból az igazi készíteni. Viszont a lefagyasztás járható útnak tűnik, bár még nem próbáltam beáztatott szárazbabot lefagyasztani. Majd írd meg, ha ezt választod, hogy későbbi kiolvasztás után milyen lett a bab, kiváncsi vagyok rá.
5/6 anonim válasza:
Kb. félig főzd meg egy kissé sós vízben, és utána leszűrve már lefagyaszthatod. Persze szétadagolva, nehogy még az is sok legyen. Ha kiengedett, és felteszed akár füstölt sonkával, csülökkel tovább főzni, tök jó lesz a babod is!
6/6 anonim válasza:
Bármilyen készételnek megfőzve lefagyaszthatod.Sima hűtőben a babos ételt sem lehet tartani 2-3 napnál tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!