Ha nem áztattam be előtte a babot, attól még tudok főzeléket főzni belőle?
Figyelt kérdés
mennyi idő alatt készül el?2011. jan. 6. 15:21
1/5 anonim válasza:
Ha már föltetted főzni, tegyél bele egy késhegynyi szódabikarbónát. Attól könnyebben megpuhul, és megfő.
2/5 anonim válasza:
Igen, a szódabikarbónától jobban puhul, meg lehet főzni, és még kevésbé is fog puffasztani.
3/5 anonim válasza:
Hát nem véletlen, hogy be kell áztatni egy éjszakára. Egyszer én is jártam úgy, hogy a Fiam babot kért, és úgy gondoltam, mi baj lehet, feltettem kuktába főzni a száraz babot. Főztem is rengeteget, de a végeredmény nem lett az igazi. Még mindig voltak közte kemény szemek, és ledobta minden szem a "bőrét". Külön úszkáltak, gusztustalan volt, és az íze is egész más. Inkább főzz mást. Bármit kért, leirom szivesen.
5/5 anonim válasza:
Nem szoktam beáztatni és úgy is megfő rendesen.
Attól függ, hogy idei vagy régebbi bab.
Egyébként felforralom,leszűröm és átteszem a forróvizbe.
Tehát az első levét leszűröm, igy kevésbé puffaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!