Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit lehetne kezdeni kb.2 kiló...

Mit lehetne kezdeni kb.2 kiló főtt tyúkkal?

Figyelt kérdés

Levesben főtt ma, de nem kell senkinek. Egy fél tyúk ez, a melle is rajta van. Hatalmas jószág lehetett.

A fasírt túl száraz belőle. Kidobni kár lenne, azért mégiscsak legalább 1 kiló színhús van rajta!

2017. aug. 30. 21:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ledaráltam a mellét meg a combját és összekevertem két jól szétkapart csirkemájjal, hogy legyen valami íze is. Ment még bele tojás, nagyon sűrűre főzött besamel, szerecsendió, prézli, apróra vágott petrezselyem, kevés vöröshagyma, egyéb fűszerek és fokhagyma. Egy nem túl jól formázható masszát kaptam, ezért beraktam a hűtőbe dermedni. Később rudakat alakítottam ki, mindegyiknek a közepébe nyomtam egy kis füstölt sonkát és egy kevés sajtot. Bepaníroztam és kisütöttem olajban. Nem valami egészséges ugyan, de rohadt finom lett.
2017. szept. 2. 07:52
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, anyag nem vész el, csak átalakul :D Az új receptek is így születnek.

El is hiszem, hogy finom lett.

2017. szept. 2. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!