Hogyan tároljam a sajtot, hogy ne legyen egy-két nap után a külső része büdös?
Mesélj még arról, hogy a "minőségi" sajtokat kizárólag fűszerként használják például egy sajttálon, ahol ugye főfogás, vagy hogy hónapokig érlelt sajtból nem lehet nagyobb darabot venni, mert 1 hét alatt tönkremegy.
Miért akarsz olyannak (okosnak, műveltnek) látszani, ami nem vagy?
Sznobok is kellenek, mindig is voltak, nincs ezzel semmi baj, ne strapáld magad.
Ruházz be egy tupperware éléstárra, nagyon szuper sajttárolásrs
#7
Akkor tuti én és a kollékáim vagyunk a kivételek, kézműves trappistát is vásárolunk, gurigában XD
Semmi köze a bolti 990 Ft/kg "trappistához"
#11
Otthoni körülmények között nem tudsz sajtot tárolni.
A sajttál NEM főfogás, hanem étkezés lezárója vagy kisétkezés.
Azt meg már csak halkan teszem hozzá, trappistahuszár, hogy egy sajttálra fajtánként és személyenként maximum 5 dkg sajtot teszünk.
Sznobság az étkezési kultúra? Eltekintve attól, hogy a szó jelentése a "nemességet utánozó", így nem jelent itt (sem) semmit, csak bizonyos (undreclass) körökben ezt szokás odacsapni, mint vélt szitkot, annyit mondanák: köszönöm a dicséretet. Tőled az lenne a szitok, ha magadhoz hasonlónak ismernél el.
#14
Azért elgondolkodnék a helyedben, hogy mi az, amitől ennyire nyomorult az életed, hogy egy nyamvadt sajt kapcsán egy arctalan fórumon be KELL bizonyítanod, hogy te vagy a menőcsávó. Ha már másutt nem megy.
Nem baj, csak többet árul el rólad, mint szeretnéd. vagy amire bárki is kíváncsi rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!