Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A konzerv halakat hogy kéne enni?

Medson kérdése:

A konzerv halakat hogy kéne enni?

Figyelt kérdés
23 leszek és még életemben egyszer sem vettem konzerv halat, nem is nagyon láttam mást sem hogy hogyan eszi ha eszi, szóval teljesen ismeretlen terep. Múltkor a boltba gondolkoztam el rajta hogy kipróbálnám mert amúgy szeretem a halat, csak nem tudom hogy hogyan szokás ezt enni :D.

2017. aug. 20. 00:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én megcsinálom vajas-halpépes melegszenyának (az olajosat).

A paradicsomosat megeszem magában.

A tonhalat meg spagiba rakom :)

2017. aug. 20. 13:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én többnyire kenyérrel és citrommal eszem.De jó spagettibe meg salátába is.A héten ettem halas kenyérsalit,nekem ízlett.Ha gondolod kóstold meg a tőkehalmájat is,az is finom.
2017. aug. 20. 16:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Én simán csak kinyitom és konzervből villával. :)
2017. aug. 21. 01:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Készíts belőle nizzai salátát például.

Vagy párolt újburgonyával és zöldhüvelyű babbal kiváló hideg ebédsaláta, mustáros-almaecetes-repceolajos öntettel.

2017. aug. 21. 12:50
 15/15 anonim válasza:
63%
En az olajat,paradicsomlet, piritosra , vagy kenyerre ontom, utana ra a egy kishalat es citromkarika vagy uborka majd meg egy reteg kenyer h nelegyen tul olajos mert meguli a gyomrot. Vagy a masik verzio hogy rizsra olaj h jobban csusszon es melle a konzerv tartalma.
2017. aug. 22. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!