Miben taroljatok a fuszereket?
Én ilyen mágneses táblán, fent van a falon.
SAegíteni én se fogok... Élből utálom zacskóban tárolni, én így üvegcsében tárolom, mint kb. mindent (olajos mag, hüvelyesek, lisztek), iszonyúan sok van, de mit lehet tenni...?
Amit nagyon ritkán használok, az van zacskóban s igen, elfoglal egy fiókot. Nem véletlenül van nagyobbacska konyhám (a nappali helyén lett), kell a hely.
Miért szóródik ki? Az ember szépen visszahajtogatja vagy megcsipteti (irodai csipeszeim vannak erre a célra).
Az első sorban a 3. ami nekem van. Ezekben vannak, amelyeket napi szinten használok (bors, köménymag, babérlevél...). A bontatlan, vagy ritkábban használt csomagoltat egy kiürült kiwis műanyag-dobozban raktam össze.
4-es vagyok!
Ha müa. dobozkák mellett döntöl, papírboltban lehet kapni öntapadós kis feliratos matricákat, vagy teljesen símát, amelyeket te magad megírsz és felcimkézed a dobozokat.
Ha a cimke esetleg nagyobb a szükségesnél, könnyen lehet kisebbre szabni, nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!