Lewega kérdése:
Hogy főzzem meg a tojást, hogy a pucoláskor ne jöjjön le a fele fehérje?
Figyelt kérdés
2017. júl. 3. 14:37
11/12 anonim válasza:
Én mikor főzöm a só mellé teszek bele egy pici ecetet és nem friss tojást főzök meg. Utána hideg vízben kihűtöm és mindig szépen lejön a héja...
12/12 Nereida3 válasza:
A fentiek alapján csinálom, sok éve főzök, de hol lejön, hol nem... szerintem tojásfüggő! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!