Megsült sütőtököt le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor egy darabban, vagy kapargassam ki? Babának kellene. Ha le lehet, akkor meddig áll így el a fagyóban? Edénybe rakjam vagy fóliába?
Simán a hűtőszekrényben tárolva meddig fogyasztható?
2008. okt. 17. 13:35
1/4 anonim válasza:
Kapargasd ki,turmixold össze,és adagokban fagyazd le.Én a hütöszekrényben max 24 orát merrem tárolni a babának.
2/4 anonim válasza:
Lefagyaszthatod, de tapasztalat, hogy a babák nemigazán szeretik a fagyasztott majd felolvasztott ételeket. Jobb ha mindig frissen készíted neki!
3/4 anonim válasza:
Mi összevágtuk egy adagnyi darabokra, majd alufóliába csavarva tettük be a fagyasztóba. A baba simán megette kiolvasztás után is. Pár hét alatt megette a gyerek, semmi baja nem volt tőle. Tovább nem tároltuk, mert elfogyott :-)
Hűtőben max. 1 napig tárold.
4/4 anonim válasza:
Megsütöttem,kikapartam,kis adagokban lefagyasztottam.A gyerekeim szerették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!