Ki hogyan csinálja a fagyit fagyigép hiányában?
Rákattantam a fagyira és itthon szeretném csinálni mert rámegy a gatyám is napi féldobozt tuti megeszek.
Az első fagyi receptem a következő volt:
8tojás sárga cukorral kikeverve közben az 5 dl tej az 5dl tejszínnel melegszik majd kicsit kihűtöm és belekeverem a tojássárgáshaboscukros cuccba majd kicsit visszateszem melegedni de vigyázva ne forrjon nehogy összerántsa. Eddig szép meg jó csakhogy mikor megfagyott kicsit ilyen kásás/vizes lett,olvastam hogy kevergetni kellene (ugye fagyigép hiányában) csak azt nem tudom hogy ha ugyan ezt a receptet fagyigépbe csinálnám akkor nem lenne ilyen kásás/jeges/vizes?? Illetve legközelebb csak tejszínnel és mascarponeval csinálnám mert lehet a tej miatt lett ilyen vizes. Kinek mi a tapasztalata?
Soha nem lesz olyan, mint az igazi, ráadásul otthon kell lenni hozzá és folyamatosan kevergetni stb.
Kinek van erre ideje?
Ezért inkább én veszem. Amit te leírsz, annak árából jó minőségű fagylaltokat lehet kapni pl. az Aldiban, és akkor még a belefektetett munkaidő, energia és a mosogatás nincs is belekalkulálva.
Ezért inkább hanyagolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!